Welcome

 

Schrijf u in op onze Nieuwsbrief

 

Gold partners

 

 

 

TE Connectivity

 

CQS Group

 

Van Dievel

 

ExZtra

 

Five Tools

 

Advertisement

HttP://Auto-OnderDelen.Nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.OnderdelenSTORE24.NL

 

 

 

 
 

 

Updates

Kroon Oil steunt het CQS Group T Racing Team

Sinds haar oprichting in 1906 heeft Kroon-Oil zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen de smeermiddelenbranche. Kroon-Oil producten worden inmiddels over de hele wereld gekocht en verkocht. Als onafhankelijke producent en specialist kan Kroon-Oil snel inspringen op marktontwikkelingen en voldoen aan specifieke wensen van afnemers. Wij voorzien in een uitgebreid assortiment, technisch advies, verkoopondersteuning en flexibele levering.

Kroon-Oil heeft smeermiddelen voor de automotive en tweewielerbranche, als ook voor industriële, marine en agrarische toepassingen. De Kroon-Oil producten voldoen aan internationaal geldende specificaties van automobiel- en machinefabrikanten, evenals die van leger en overheid.

Kwaliteit en service staan bij Kroon-Oil hoog in het vaandel. U kunt voor al uw vragen op smeermiddelengebied terecht bij onze technische dienst. Wij voorzien u graag van een passend antwoord. Daarnaast beschikt Kroon-Oil over een adviesprogramma op internet en cd-rom, waarmee u op eenvoudige wijze het juiste smeermiddel voor uw voertuig vindt. Op deze manier heeft u toegang tot onze alsmaar groeiende database met smeergegevens. In de Kroon-Oil laboratoria zijn onze specialisten, met behulp van de modernste technieken, voortdurend op zoek naar mogelijkheden om in te springen op ontwikkelingen in de markt. Deze continue research en de permanente productiecontrole zijn uw garantie voor de kwaliteit van onze producten. 

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/org/project-odyssee/public_html/www/modules/Captcha/lib/classes/captchalibs/class.captchalib_hncaptcha.php on line 118 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/org/project-odyssee/public_html/www/modules/Captcha/lib/classes/captchalibs/class.captchalib_phpcaptcha.php on line 69
 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
Opmerking titel:
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties op deze pagina:
Extra reacties: